Imię dla chłopca-POMOCY(nieaktualne-jest Córa ))))))))))))
Potrzebuję (a właściwie potrzebujemy z żonką) malej pomocy. W maju rodzimy :twisted: i nadal myslimy nad imieniem dla chlopca. Ustaliliśmy ze dziewczynka bedzie NATALIA, ale nie mamy pomysłu dla chlopca.
Moje lepsze pół myśli nad Mateusz, ale nie jestesmy jeszcze przekonani.
Chodzi o takie imię, że jak dorośnie nie bedzie chcial zabić swojego starego 8) .
Wpisujcie wasze propozycje, może to trochę ułatwi sprawę, a na koniec zrobimy jakas małą ankietę jak wybiore ze 3 imiona :diabelski_usmiech
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
No to 2 typy juz sa, czekamy na wiecej 8)
Ja mam jeszcze takie:
Świętopeł
Mącibór
Lutogniew
OCEPEK :szeroki_usmiech .................ale małżonka ma małe obiekcje
najlepiej wybrać takie imię, żeby w przyszłości nie miał problemu w urzędach i żeby nikt go nie przekręcał, wymyślić to nie problem np. Theo - to jest moje prywatne zdanie
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
żeby w przyszłości nie miał problemu w urzędach i żeby nikt go nie przekręcał,
popieram to calkowicie, ale jednoczesnie zalezy nam zeby nie bylo bardzo pospolite, Pamietam w podstawowce nas Łukaszów bylo 4 w jednej klasie, w liceum bylo podobnie. Na studiach wynajmowalem mieszkanie z 3 Łukaszami :? wolal bym tego uniknąć, chociaż nigdy nie wiadomo co bedzie na Topie
Filip, mi się osobiście podoba Ale zauważyłem wspólnie z małżonką jak się czasami zastanawiamy nad imionami naszych przyszłych pociech, że głównym wyznacznikiem jest to czy to imie kojarzy nam się dobrze czy nie np. jak miałem głupią koleżankę w szkole Zofię to jednak mam spore obiekcje przeciw. Żona ma tak samo.
Dominik dokładnie tak jak piszesz, każde imię kojarzy nam się z jakoś osobą, którą znamy więc to też stanowi pewien wyznacznik podczas wyboru :wink:
Komentarz